SELIM SE!

100 bofora se sele na novu adresu:
100 bofora.net

možete nastaviti surfati starim blogom, a možete i škicnuti što je novo na: 100 bofora.net

Danas sam napravila: korpu za okačiti, objesiti i ponijeti sa sobom

7.2.15


Razmišljanja o unapređenju našeg doma je stalna. Uvijek možemo još nešto, bilo bi dobro kad bismo još i ovo… I to je naš način života. Nešto što nam je prije dvije godine  služilo za odlaganje igračaka, danas koristim za odlaganje rublja i tako u krug, recikliramo, iznova stvaramo.

Reversible hangidg baskets - sewing pattern
Tako sam danas sašila nekoliko korpica koje mogu poslužiti za sve i sva. Izabrala sam tri uzorka tkanine i napravila ih da se mogu koristiti s obje strane. Unutrašnju (ili vanjsku) sam sašila od pamučne mješavine kruto tkane, a tkanina s uzorkom je keper. Uzorci su prepoznatljivi IKEA dizajn.

Tutorijal s krojem možete naći ovdje.

Odabir jednobojne tkanine omogućava da se korpe uklope u bilo koju prostoriju u domu, a veseli uzorci će zadovoljiti želju za stalnom promjenom.
Reversible hanging fabric basket - sewing tutorial
Korpica se može okačiti za omčicu ili objesiti preko stolice ili sl. kombinacija krutih materijala im omogućuje da stoje uspravno i tako ih se može prenositi uokolo. Pa nije li to divno? Igračke i dok se raznose po stanu i dalje su pospremljene? Hm… da bar.
Take-along fabric basket, sewing pattern





Take-along fabric basket, sewing pattern

I ovo se čini zanimljivo

2 comments

  1. Sjajne su, ova prva divno izgleda sa tim zelenišem! I ja sam baš neki dan prenamijenila jedan sličan džepić koji je visio na dječjem krevetiću (prvo kao mjesto za pidžamu, a kasnije za knjigu sa bajkama) u džepić za šal, kapu i rukavice koji visi na ogradici u hodniku! :) Samo da mi je organizirati! ;)

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.

Like us on Facebook

Flickr Images