SELIM SE!

100 bofora se sele na novu adresu:
100 bofora.net

možete nastaviti surfati starim blogom, a možete i škicnuti što je novo na: 100 bofora.net

Uvjeti, plaćanje, dostava


Kako kupovati?

Nisu svi proizvodi prikazani na blogu na prodaju. Ukoliko želite saznati što se sve od boforskih krpica može kupiti  najbolje je da se pretplatite na newsletter  - želim primati pisma! 

Pretplatnici na boforska pisma će uvijek imati priliku prvi i iz prve ruke vidjeti što se nudi i to po najpovoljnijim uvjetima uz popuste ili besplatnu poštarinu!


Sva pitanja o dostupnosti proizvoda uvijek možete poslati na e-mail 100bofora@gmail.com ili u inbox na FB profilu facebook.com/100bofora.


Dobrodošle su i posebne i personalizirana narudžbe.

Plaćanje

Plaćanje je moguće isključivo putem opće uplatnice (internet banking) odnosno transakcijskog računa. Nakon odabira proizvoda kreirat ću ponudu s podacima za uplatu. Nakon evidentirane uplate slijedi slanje i dostava. 

Također možete odabrati plaćanje pouzećem, ali tada u slučaju odustajanja od kupnje povrat će biti umanjen za troškove takve dostave.   


Slanje i dostava  

Ukoliko nije posebno naglašeno dostava nije uključena u cijenu proizvoda. Osnovno slanje pošiljke može biti preporučeno Hrvatskom poštom ili uslugom Tisak paket.


Informativne cijene usluge slanja preporučene pošiljke Hrvatskom poštom su za pošiljke:
do  50 g                 = 9,50 kn
51 - 100 g             = 10,80 kn 

101 - 250 g           = 12,50 kn

251 - 500 g           = 15,20 kn

501 - 1000 g         = 18,60 kn
1001 - 2000 g      = 24,00 kn

Usluga Tisak paketa  je 15,00 kn. 


Napominjem da su gornje cijene informativnog karaktera te da će trošak poštarine biti utvrđen za svaku narudžbu posebno. Nije mi želja naplaćivati troškove slanja više nego to oni zaista jesu.


Ukoliko želite neki drugi način dostave, osiguranu pošiljku ili neki drugi servis molim da to posebno naglasite te da imate u vidu da u slučaju odustajanja od kupnje povrat će biti umanjen za troškove takve dostave.   

Pokreće Blogger.

Like us on Facebook

Flickr Images