SELIM SE!

100 bofora se sele na novu adresu:
100 bofora.net

možete nastaviti surfati starim blogom, a možete i škicnuti što je novo na: 100 bofora.net

Zimska stabalca

17.11.15U ovo doba prošle godine sam pokrenula neobičnu igru na boforskoj fecebook stranici. Radilo se o darivanju. Iako obično mislim da oni koji me prate i sudjeluju komentarima i idejama su zainteresirani za gotove stvari. Ali sam se iznenadila koliku je zainteresiranost postigla ideja da darujem set za izradu ovakvih stabalaca koji mogu poslužiti i kao božićni ukrasi, ali zašto ne i zimski općenito.U jednom sam komentaru pronašla i to da smo se zanijeli sa staklenim kuglicama (eh, da su bar staklene), rekli bi plastičnim kuglicama upitne kvalitete i sjaja. A da smo zaboravili da se kuća ukrašavala materijalima koji su nam bili pri ruci čitave godine. Oh, predivnih li samo slamnatih ukrasa iz Slavonije.
Iz boforske radionice ove godine stižu razne boje i dezeni... pogledajte. I naravno škicnite FB stranicu, kao i tradicionalno.hr 

For all my international followers - DaWanda shop is now open and these lovely handmade tree ornaments are just waiting for you to make this winter even more lovelier! 

I ovo se čini zanimljivo

1 comments

  1. Super su stabalca! I naši ukrasi za bor su većinom handmade! Svake godine nešto novo napravimo, a već imamo u planu par novih, samo, ponestaje nam mjesta!:) Kod izrade božićnih ukrasa je super što je to onda dupla zabava! ;)

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.

Like us on Facebook

Flickr Images